Κυπροελλαδικό Συνέδριο 2016 με θέμα “Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός 2020”

Tο φετινό Κυπροελλαδικό Συνέδριο με θέμα “Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός 2020” θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.

Το Συνέδριο θα αναπτυχθεί σε δύο ενότητες. Η πρώτη (πρωί) θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις στην ολομέλεια, ενώ η δεύτερη (απόγευμα) θα περιλαμβάνει εργαστήρια. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα καταρτιστεί έτσι ώστε οι Σύνεδροι να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αναλάβει να καλύψει τα έξοδα διεξαγωγής του Συνεδρίου (καφές και ελαφρύ γεύμα) ενώ, επίσης, έχει τη δυνατότητα να καλύψει τη διαμονή (σε δίκλινα δωμάτια, για την Παρασκευή 9/12/16), για περιορισμένο αριθμό συνέδρων, οι οποίοι διαμένουν εκτός Αθηνών.

Οι Καθηγητές οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο παρακαλούνται να καταθέσουν έγκαιρα τη δήλωση συμμετοχής τους (βλ. συνημμένη αίτηση) στο sep@minedu.gov.gr, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Επιπλέον, οι  καθηγητές που θα επιθυμούσαν να παρουσιάσουν εργασία τους στο Συνέδριο παρακαλούνται, μέσα στις ίδιες προθεσμίες, να αποστείλουν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση το θέμα και την περίληψή της.

 Η αίτηση